SAMSUN / ATAKUM - Yaşar Doğu Ortaokulu

Nis

BU YIL İLKİNİ DÜZENLEDİĞİMİZ YAŞAR DOĞU ORTAOKULU ÇOCUK ŞENLİĞİ, ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMYLA GERÇEKLEŞTİ. ÖĞRENİCLERİMİZ MİNİ KONSERLER EŞLİĞİNDE ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR VE OYUNLARLA EĞLENDİLER.

Nis

Mrt

"Ramazan Paylaşmaktir" diyerek başladığımız gıda kolisi kampanyamızda bugün itibariyle 160 gıda kolisine ulaştık. Gıda kolilerin 72 adetini Hatay'da teslim edilmek üzere yolladık. 88 tanesini talep eden velilerimize ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu süreçte canla başla çalışan öğretmen arkadaşlarımıza,destek olan velilerimize, öğrencilerimize ve hayirseverlere teşekkür ediyoruz. (yardım ulaştırmak isteyen ve talep edenler için kampanyamız devam ediyor. )

Mrt

21 Mart Perşembe Günü okulumuz öğerncileri ile Bilim Samsun Gezisi düzenledik.

18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımızdan Kareler

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımız

İyi Tatiller...

Ock

OKUSAM Projesi kapsamında Okul Yazar bulusmalari kapsamında yazar Kayahan DEMİR’i okulumuzda ağırladık.Kayahan Demir’e ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul tanıtım projemiz kapsamında Atakent İlkokulu 4/A sinifini okulumuzda ağırladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul Sağlığı projesi kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Merkezi diyetisyeni Nazlı Bahar Beder tarafından öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme konulu sunum yapıldı.Emegi geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Ara

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi tarafından okulumuzda Mobil Trafik Eğitimi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Yerli Malı Haftası” etkinlikleri kapsamında bir araya gelen öğrencilerimiz, paylaşmanın ve yerli üretiminin önemini kavradıkları “lezzetli” bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuz kız voleybol takımı ilçe turnuvasında yarı final maçında Mimar Sinan Ortaokulu ile maç yapacak.

Kas

Okur yazar buluşmaları projemiz kapsamında Sn. Anıl Basılı ile söyleşi ve imza etkinliği okulumuzda gerçekleşti. Emeği geçenlere teşekkürler

Kas

Öğretmenler Günü münasebetiyle Okul-Aile Birliği üyelerimiz ve velilerimiz öğretmenlerimize kutlama sürprizi yaptılar. Okul-Aile Birliği üyelerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.