SAMSUN / ATAKUM - Yaşar Doğu Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında okulumuz öğretmenleri ilçe 2. si olmuştur. Tebrik ediyoruz

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andık.

Kas

Atakum Yaşar Doğu Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!Nice Türkiye Yüzyıllarına. Nice aydınlık yarınlara.

Kas

Okulumuzda Filistin’e destek amaçlı kermes düzenlenmiştir emeği geçenlere teşekkürler

Kas

Zeka oyunları sınıfının açılışını yaptık

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle düzenlediğimiz Ankara gezimizden görüntüler.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 5. Sınıf İngilizce Ağırlıklı Sınıf Belirleme sınavımızı yaptık

Haz

Öğrencilerimiz Samsun'u Keşfet Projesi Kapsamında Tekkeköy Çarşamba ve Ayvacık İlçelerini Gezdiler.

Haz

"Samsun Okul Sporlari İfet ve Geleneksel Çocuk Oyunlari" kapsamında 5. sınıf kategorisinde il 1.ligi kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.